První místo pro Pavla Scheuflera, jezdce JJ Racing Team, v šampionátu Europe Porsche Cup 2023

JJ Racing Team získal významné vítězství v šampionátu Europe Porsche Cup 2023, když jezdec týmu Pavel Scheufler ovládl závody na šesti evropských tratích s vozem Porsche 911 RSR GT3.

Pavel se umístil 5x na 1. místě a jednou na 2. místě v celém šampionátu a tím se stal mistrem Europe Porsche Cup 2023. Kromě Pavla Scheuflera se JJ Racing Team mohl pochlubit dalšími úspěchy v soutěži. Denis Šulc dosáhl skvělého 6. místa, Daniel Donth obsadil 9. místo a Jan Juránek 16. místo. Tito jezdci výrazně přispěli k celkovému úspěchu týmu.

Nürburgring GP

Šampionát se jel na šesti známých evropských tratích Autodrómo Nazionale Monza, Barcelona de Catalunya, Circuit de Spa-Francorchamps 24h, Red Bull Ring, Brands Hatch GP a Nürburgring GP. Všechny závody byly živě přenášeny a komentovány na Youtube kanále organizátora šampionátu, organizace GT Bros.

Nürburgring GP

Do šampionátu se přihlásilo více, jak 40 závodníků a 30 z nich se probojovalo přes kvalifikaci do oficiálního šampionátu. Šampionát se jel na platformě Playstation na simulátoru Gran Turismo 7.

Nürburgring GP

Virtuální závody nadále přitahují pozornost nejen hráčů, ale také profesionálních závodníků a týmů, což je důkaz, že virtuální závody stoupají na kvalitě a popularitě.

Záznam z posledního závodu šampionátu Europe Porsche Cup 2023: GT7 – Europe Porsche cup 2023 / Nürburgring GP / Final round 6

Napsat komentář